Rešenje za vaš instagram biznis.

Ostvarite bolje rezultate i predstavite vaš biznis na profesionalniji način.

Instagram u službi biznisa

Instagram je društvena mreža, namenjena deljenu fotografija i video zapisa. Od kako se razvijao uvodio je nove stvari, pa sada možete deliti vaše video zapise kao instagram story. Medjutim u poslednje vreme instagram ne služi samo za zabavu i dokolicu.

Svedoci smo vrtoglave moći i uticaja koji instagram ima na ljude, pa se tako preko njega sprovode razne akcije (humanitare, političke, biznis…).

Osvrnimo se na biznis. Svako može da otvori instagram profil i predstavi svoji proizvod, uslugu ili servis. Ljudi će vas pratiti, komunicirati sa vama i kupiti vaš proizvod ili uslugu. 

Vreme je da im ponudite profesionalniji način.

Od nas, dobićete jedinstveno, efikasno i pristupačno rešenje za Vaš biznis.

Vaše je da preko instagram korisnika dovedete na vašu novu aplikaciju, ostalo je naša briga!

Ponuda za instagram biznise

Direktna podrška vašem biznisu.

Prodaja

Imate razvijen biznis prodaje (patika, majica, kozmetike…) putem instagrama. Vreme je da vašim klijentima ponudite nešto profesionalnije. U isto vreme sakupljate informacije o vašim potrošačima i unapredite vaše poslovanje.

Usluge

Nudite usluge putem instagrama. Komunikaciju vodite kroz DIRECT. Omogućite sebi i svojim klijentima profesionalnost na visokom nivou.

Pretplatni servisi

Posedujete pretplatni servis? Mesečna, godišnja, polugodišnja pretplata? Tu smo da vam omogućimo profesionalniji odnos prema klijentima, kroz izradu, web, android ili iOS aplikacija. Vaši korisnici će videti vaš proizvod/uslugu, moći će da je instaliraju na svoj pametni telefon. Vi čete dobiti novi način komunikacije sa vašim klijentima.

Kontaktirajte nas i raspitajte se o unapredjenju vašeg biznisa još danas.