Pronašli ste nešto što vam treba?​

JAVITE NAM SE I UNAPREDITE SVOJE POSLOVANJE JOŠ DANAS​

Mobilni servisi

SMS i VIBER resenja

Direktna komunikacija i obaveštenja za vaše klijente.

SMS Rešenja

Vaša poruka će doći do svakog Vašeg korisnika. Biće pročitana i korisnik će biti informisan. Uključite se u direktan sms marketing još danas. Pripremićemo najbolju ponudu za Vas.

Masovno slanje SMS poruka za vaše promotivne kampanje.

Sms poruku možete slati preko naše web aplikacije ili direktno slati preko Vaše aplikacije, omogućićemo vam HTTP pristup na našu sms platformu. Zahtev za slanje sms poruka možete poslati i putem e-maila, mi ćemo za Vas pripremi i izvršiti slanje poruka.

Prema vašem opisu možemo da kreiramo razne Premium SMS servise. Neki od tih servisa su SMS servisi za glasanje, naplata pristupa sajtovima, kupovina tokena u igricama i sl.

Viber rešenja

Viber aplikacija je jedna od najpopularnijih aplikacija za komunikaciju. Kao takva omogućava vam direktnu i personalizovanu komunikaciju sa vašim članovima. 

Poruke preko Viber su znatno bogatije nego sms poruke i one sadrže:

  • 1000 karaktera
  • Vašu ikonicu
  • Vaš sender
  • Slika sa vašom promocijom, obaveštenjem
  • Dugme sa linkom ka vašem internet sajtu
  • Mogućnost da se korisnici odjave

Hoćete da kreirate inovativnu marketing kampanju? Imate korisničku podršku? Promovišete određeni proizvod? Koristite najnoviju aplikaciju Viber Bot, kreirajte unapred definisana pitanja i odgovore, Viber Bot aplikacija će raditi za Vas i Vaše korisnike. Kontaktirajte nas, saznajte više…

API rešenja

Povežite se direktno na našu SMS platformu putem HTTPS API rešenja i šaljite poruke kad god vam odgovara. Sigurno i jednostavno rešenje za komunikaciju sa vašim korisnicima.

Uz pomoć naše tehničke dokumentacije i podrške, brzo i lako integrišite vaše razne komunikacione kanale i module sa našom SMS platformom.

One Time Password servisi su sms poruke koje se šalju korisnicima po prioritetnim kanalima. Uglavnom se koriste za verifikaciju, dostavljanje šifara.

Malo u brojkama!

0 +

Ukupno poslato poruka

0 +

Ukupno posalto viber poruka

0 +

Poslato api poruka